Quality is at the heart of what we do

Въведение

ФАРАМ е създадена от италианския предприемач Армидоро Сулпицио преди повече от 30 години. Фирмата е специализирана в реализирането на луксозни проекти – планиране и проектиране, ексклузивен интериорен дизайн, архитектура и управление на проекти. Всеки процес е насочен към индивидуалните нужди и желания на нашите клиенти!

Непрестанният стремеж на Фарам към съвършенство във всеки един проект ни е спечелил доверието на клиенти както за жилищни, така и за търговски обекти, банки и хотели. Екипът на Фарам се състои от висококвалифицирани и опитни професионалисти в различни сфери, които осигуряват безкомпромисно качество на услугите и осъществяне на проектите.

Приписваме успеха си на връзката, която градим с клиентитe!

Sofia Land Residence

Sofia Land Residence

250-те луксозни апартамента са проектирани да доставят истински желания начин на живот в сърцето на София, в един от най-привлекателните райони на столицата - Лозенец.

Пространствата могат да бъдат персонализирани така, че да изпълнят точните изисквания на всеки, който живее в тях.

Изключителност

Sofia Land Residence

Изключителност

Комбинацията от първокласните удобства на СЛР, включващи специалното управление и отличното местоположение в центъра на града, съчетани с това да сте заобиколени от паркова среда и да не губите невероятната гледка, правят СЛР несъмнено най-доброто място.

Селекция

Sofia Land Residence

Селекция

Клиентите избират от широка гама просторни, светли и внимателно проектирани апартаменти с 1, 2 или 3 спални, разкошни нови жилища без конкуренция в самата Борисова градина.

Панорама

Sofia Land Residence

Панорама

Панорамни гледки към София и Витоша, разкриващи се от собствения Ви балкон.

Всеки апартамент има предимството на собствено открито пространство със свободна гледка, благодарение на стъклените парапети, достатъчно просторно да побере комплект градински мебели за хранене и релакс.

Обитателите ще имат рядката привилегия да наблюдават залеза над Витоша от уюта на собствените си домове.

Италиански дизайн

Италиански дизайн

Италия - сърцето на дизайна. Естествено, ние избрахме италиански интериорни дизайнери да развият този невероятен проект - Eidomatica.

Визията на EIDOMATICA

Италиански дизайн

Визията на EIDOMATICA

Идеята, която вдъхнови дизайнерите на Eidomatica да проектират тези престижни апартаменти, е да представят италианския стил и креативност, умело съчетани с най-добрите световни тенденции в съвременния начин на живот.

Италианските марки за обзавеждане са избрани според техния нюх към дизайна и умелата употреба на качествени материали като дърво, мрамор и метали. Финалните щрихи във всеки апартамент разчитат на хармоничната употреба на светли и тъмни цветове, топли материи и осветителни тела. Луксозните детайли като тапети, платове, тавански декорации и добре познати образци на италианския дизайн допринасят за постигане на безкрайна изисканост и създаване на обстановка, внушаваща атмосфера, която да придаде душа на жилищните пространства.

Философията на ФАРАМ

Философията на ФАРАМ

Екипът на Фарам е приел като задължение да се погрижи за изключителното обслужване на своите клиенти, започвайки с една уникална идея, през несравнимия избор и ефективност, завършвайки с италианска гаранция за един шедьовър до ключ.

Качеството е в основата на това, което правим.

Добре дошли

Добре дошли

Обитателите и техните гости влизат през вратите в един частен парк с алеи, водещи към водно огледало и цветни лехи.

Фоайетата посрещат с усещането за топлина и лукс, присъщи за 5-звезден хотел. Всеки малък детайл е перфектно обмислен.

Изобилие

Изобилие

Комбинацията от изискана пищност, скъпи материи и щателно планирани жилищни пространства създава изящни, неподвластни на времето домове, където традиционното и съвременното вървят ръка за ръка.

Кухня

Кухня

Красивите съвременни италиански кухни са проектирани индивидуално, за да създадат идеалното място за хранене на семейство и приятели.

Оборудвани  с интелигентни уреди, механизми за меко затваряне, скрити дръжки, в комбинация с технологични покрития с ръждив ефект и алуминиеви кантове. Огледала и скрито осветление придават на пространството мащабност и дълбочина.

Трапезария

Трапезария

Дизайнерски маси, комфортни столове и италиански текстил допълват трапезариите с изисканост и стил.

Дневна

Дневна

Това пленително пространство води въображението Ви в един спокоен свят, където огледалата засилват естествената светлина и придават тиха, романтична атмосфера.

Дивани, приканващи към дълги часове удобен отдих с възглавници от гъши пух и меки естествени материи.

Спалня

Спалня

Спалните покоряват с  елегантен дизайн, изтънчена завършеност и практични детайли.

Използвани са най-добрите материали, за да осигурят атмосфера на мир и спокойствие в тези помещения.

Баня

Баня

Баните очертават луксозна отмора със заобикалящото изключително качество.

Комбинирането на живи цветове и естествени мотиви ги превръща в обаятелно лично уединение.

Задоволяващият всеки вкус разкош включва висок клас керамика, големи огледала и просторни душ кабини. Меката, топла светлина, съпътствана от дизайнерските аксесоари, завършва цялостната картина.

Селектирани материали

Селектирани материали

В щателния ни стремеж към перфекционизъм във всеки проект, в който се впускаме, присъства високо усъвършенствана палитра от най-добрите, ръчно подбрани материали и майсторска изработка.

Избрани, за да се слеят красиво един с друг, да допълнят фините детайли на вътрешната архитектура и да създадат пространства на уникалност и финес.

Връзка с нас

Връзка с нас

Моля, добавете телефонния си номер, ако предпочитате да се свържем по този начин. Стремим се да отговорим на всички запитвания в рамките на 48 часа.

Контакти

Фарам 1986 ЕООД

София 1616

ул. Секвоя 1А

+359 2 964 31 13

www.faram.bg